CLEVER SOLUTIONS FOR IRON CASTING

Elev/lærling

Lad Mat Dania være en del af din fremtid

Støberitekniker
I en kombination af skoleophold og praktik i vores produktion i Aars sikrer vi, at du opnår en grundlæggende viden om konstruktion af støbeforme og støbning, og du lærer at slibe, rengøre og klargøre godset til forsendelse.


I løbet af din praktikperiode kommer du rundt i de forskellige afdelinger og opnår derved kendskab til hele støbeprocessen. En uddannelse som støberitekniker giver dig gode muligheder for en videre karriere i MAT Dania.

Skal der stå støberitekniker på dit cv? Du er velkommen til at oprette dig i vores jobbank.

Elektriker
Et uddannelsesforløb som elektriker sker ofte som en kombinationsaftale med f.eks. en elinstallatør, idet du på denne måde opnår tilstrækkelig bredt kendskab inden for feltet.

Som elektrikerlærling hos os bliver du en del af vores vedligeholdelsesafdeling, som varetager små og store installations- og reparationsmæssige opgaver i virksomheden og som giver dig en grundlæggende viden om installation og vedligeholdelse af industrirobotter og maskiner.

Skal der stå elektriker på dit cv? Du er velkommen til at oprette dig i vores jobbank.

Kontorelev
Som kontorelev bliver du involveret i mange forskellige administrative opgaver. Du vil komme rundt i flere forskellige funktioner på vores kontor i Aars, og vi klæder dig på til at kunne varetage egne ansvarsområder igennem dit praktikforløb.

Vi planlægger din læring og opgaver i forhold til dine skoleperioder, så du er bedst muligt klædt på før og efter.

Skal der stå kontoruddannet på dit cv? Du er velkommen til at oprette dig i vores jobbank.

Retur til Job/Karriere (DK)

CONTACT US TODAY +45 98 62 19 11

Copyright 2017 © Dania ApS Sitemap Web: Shark & Co.