Job i produktionen

Job i produktionen

Vi søger medarbejdere til vores støbelinjer, ovnområde og renseri

Er du udstyret med en vis portion gåpåmod, og har du viljen til at lære? Skinner din ansvarlighed igennem i dit arbejde og din personlighed og lyder nedenstående som noget for dig…så er du måske på vej i dit næste job hos MAT Dania.

Vi har brug for ekstra hænder i vores produktion, som består af flere afdelinger med hvert deres nicheområde.

Uanset om du

  • producerer kerner
  • bidrager til støbeprocessen
  • rengør eller sliber godset
  • kontrollerer, at godset lever op til vores standarder
  • sikrer, at godset kommer ud af døren til kunden eller til videre bearbejdning på vores fabrik i Polen

er du en vigtig del af den samlede værdikæde, hvor faglig stolthed er nøgleordet for at indfri vores kunders forventninger.

Indførelse af ny teknologi i form af robotløsninger kombineret med mange års knowhow og viljen til at ville udvikle os, gør, at vi betragter MAT Dania som et moderne jernstøberi.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor sikkerhed, kvalitet og levering tages alvorligt og er forudsætningen for den udvikling, vi står midt i og ønsker at fortsætte.

At blive en del af holdet i vores produktion forudsætter, at du er mødestabil, tager ansvar for dine opgaver og er samarbejdsvillig, så du bidrager til at indfri vores leverings- og kvalitetsmål.

Din erhvervsmæssige baggrund er ikke afgørende. Vigtigst er, at du har viljen til at lære og kan begå dig på en arbejdsplads med uundgåelig støj og støv. Det er afgørende, at du taler og læser dansk, alternativt engelsk, så vi undgår misforståelser i dialogen og instruktionerne. Har du truck og/eller krancertifikat er det et ekstra plus.

Kan du genkende dig selv i ovenstående, og har du lyst til at være en del af et moderne jernstøberi, så hører vi gerne fra dig. Søg jobbet her

Retur til Job/karriere (DK)

CONTACT US TODAY +45 98 62 19 11

Copyright 2017 © Dania ApS Sitemap Web: Shark & Co.